Beşiktaş’tan Atınç Nukan’a; “Bizimle görüşmeden imzalama”

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı yönetim, bu doğrultuda eski futbolcuları Atınç Nukan’ı transfer listesine yazdı.

DEV STOPERE TEKLİF GELİYOR

Yaşadığı sakatlıkların izlerini silmeyi başaran ve Süper Lig’de Göztepe forması ile bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki Atınç için Beşiktaş’ın sezon sonu teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

“BİZİMLE GÖRÜŞMEDEN İMZALAMA”

Göztepe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı stoperi, başka bir takıma kaptırmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’ın Atınç’a, “Bizimle görüşmeden başka bir takıma imza atma” dediği iddia edildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen Atınç Nukan, 2015’te 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Leipzig’e transfer olmuş, 2016-2018 yılları arasında ise kiralık olarak Siyah-Beyazlı takımın formasını giymişti. Atınç, 2019’da ise bedelsiz olarak Göztepe’ye transfer oldu.

About bahishaber24

Check Also

Ajdin Hasic: "Kendime güveniyorum"

Ajdin Hasic: “Kendime güveniyorum”

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Ümraniyespor’a kiralık olarak gönderdiği Ajdin Hasic idmanlardaki başarılı performans ile Teknik …

Translate »