NBA’de play-off heyecanı sürüyor! Orlando Magic’ten Milwaukee Bucks’a şok!

NBA play-offlarında Doğu Konferansı’nın bir numaralı seribaşı Milwaukee Bucks, 8. sıradan play-off’a katılan Orlando Magic’le serinin ilk maçında karşı karşıya geldi. Magic, bir sürprize imza atarak parkeden 122-110 galip ayrıldı ve 7 maçlık seride 1-0 öne geçti.

NBA’de play-off heyecanı devam ederken ligin iddialı ekiplerinden Doğu Konferansı’nın 1 numarası Milwaukee Bucks, ağır favori olarak çıktığı serinin ilk maçında Orlando Magic karşısında şok yaşadı.

Magic, hızlı başladığı ve çift hanelerde fark ulaştıktan sonra üstün götürdüğü maçta Bucks’ı 122-110’luk skorla mağlup ederek 7 maçlık seride 1-0 öne geçti.

Magic’in yıldızı Nikola Vucevic, 35 sayı ve 13 ribaundla takımını galibiyete taşırken maçın da en skorer oyuncusu oldu. MVP yarışının favorilerinden olan Giannis Antetokounmpo ise 31 sayı, 17 ribaund ve 7 asistle triple-double’a yaklaştı ancak performansı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

İLGİLİ HABER Beşiktaş'ın FIBA Avrupa Kupası'ndaki rakipleri belli oldu Beşiktaş’ın FIBA Avrupa Kupası’ndaki rakipleri belli oldu

Kazanan tarafta DJ Augustin 11 sayı ve 11 asistle kilit isimlerden olurken Terrence Ross ise 18 sayı kaydetti.

İlk çeyreği 33-23 önde kapatan Magic üstünlüğünü hiç yitirmedi. Devreyi de yine 10 sayı farkla 62-52 üstün geçen Orlando, üçüncü çeyreği ise 92-79’la bitirdi.

Serinin ikinci maçı 21 Ağustos’ta oynanacak.

About bahishaber24

Check Also

NBA’de son play-off bileti Portland’ın

NBA’de son play-off bileti Portland’ın

NBA’de play-in maçında Portland Trail Blazers, Memphis Grizzlies’i 126-122’lik skorla yenerek Batı Konferansında play-offa kalan …

Translate »