TOFAŞ’da coronaya yakalanan sayısı 11 oldu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta, 1 teknik ekip, 1 idari çalışanında daha pozitif vaka tespit edildi, 13 Aralık’tan bu yana vaka sayısı 11 kişiye ulaştı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ın 13. haftada oynayacağı Anadolu Efes karşılaşması öncesinde; A Takım sporcuları, teknik ekip ve kulüp personeli 17 Aralık tarihinde rutin Covid-19 PCR tarama testinden geçti. Gerçekleştirilen testler sonucunda TOFAŞ Basketbol A Takımı’nda daha önce tespit edilen pozitif vakalara ilaveten 17 Aralıktaki test sonuçlarında da 1 teknik, 1 idari çalışanında daha pozitif vaka tespit edildi.

Kulüpten yapılan bilgilendirmede, kulüpte gerçekleştirilen tarama testleri sonucunda 13 Aralıktan bu yana toplam pozitif vaka sayısının 4 oyuncu, 4 teknik ekip, 3 idari çalışan olmak üzere toplamda 11 kişi olduğu duyuruldu. Klinik şikayeti bulunmayan oyuncu ve çalışanların, izolasyon ve tedavi sürecine başladığı kaydedildi.

About bahishaber24

Check Also

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi FOX Tel Aviv, Frutti Extra Bursaspor´dan Chris Jones´u transfer ettiğini …

Translate »