Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası başlıyor 

Turkcell Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası, 5-7 Şubat tarihlerinden Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilecek. 1350 sporcunun katılacağı organizasyonda hem kadınlarda hem de erkeklerde 13’er dalda şampiyonlar belli olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Turkcell ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun iş birliğiyle önemli başarılara imza atan Türk atletizminin yıldızları Türkiye’nin en önemli salon turnuvası olan ‘Turkcell Türkiye Büyükler ve U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda mücadele edecek. 5 Şubat’ta başlayacak ve 3 gün sürecek yarışlar Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilecek. Hem kadınlarda hem de erkeklerde 13’er dalda madalyaların dağıtılacağı turnuvaya 1350 sporcu katılacak.

Türk atletizminin yıldızları bu turnuva ile 4-7 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası öncesinde en büyük sınavlarını vermiş olacak.

20 YAŞ ALTI YILDIZLAR DA SAHNEDE

2020 yılında düzenlenen Balkan şampiyonlarında toplamda 123 madalya ile Balkanlar’ın en fazla madalya kazanan ülkesi olan Türkiye’nin genç yıldızları da salonda altın madalya arayacaklar. Turkcell U20 Salon Atletizm Şampiyonası 5-7 Şubat tarihleri arasında Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenecek.

About bahishaber24

Check Also

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferleri için düzenlenen imza …

Translate »