Pau Gasol yeni doğan kızına Kobe Bryant’ın Gianna’sının adını verdi

Los Angeles Lakers’ın eski yıldızı Pau Gasol ve eşi Cat yeni doğan kızlarına Elisabet Gianna Gasol adını vererek efsane Kobe Bryant ve ailesinin anısını onurlandırdı.

Dünyaca ünlü İspanyol basketbolcu Pau Gasol ve eşi Catherine Gasol, gözlerini dünyaya yeni açan bebeklerinin adının Elisabet Gianna olacağını açıkladılar. Lakers’ın efsane ismi Kobe Bryant’ın helikopter kazasında kendisi ile birlikte vefat eden kızı Gianna’dan esinlenen Gasol ailesi onun hatırasını yaşatmak için çok ince bir duruş sergiledi.

‘KIZIMIZ İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR İSİM’

Pau Gasol, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Miniğimiz sonunda geldi! Sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşti ve daha mutlu olamazdık! Elisabet Gianna Gasol… Çok güzel kızımız için çok anlamlı bir isim.”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nuestra pequeña ya está con nosotros! Todo ha ido muy bien y no podemos estar más felices!! Elisabet Gianna Gasol , un nombre con mucho significado para nuestra preciosa hija!! #Padredeniña Our little one has finally arrived!! The delivery went really well and we couldn’t be happier!! Elisabet Gianna Gasol , a very meaningful name for our super beautiful daughter!! #girldad

Pau (@paugasol)’in paylaştığı bir gönderi (13 Eyl, 2020, 1:27ös PDT)

About bahishaber24

Check Also

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi FOX Tel Aviv, Frutti Extra Bursaspor´dan Chris Jones´u transfer ettiğini …

Translate »