Jimmy Butler kahve satmaya başladı

Miami Heat oyuncusu Jimmy Butler, NBA’in Orlando’da oluşturduğu fanusta kendi yaptığı kahveleri satmaya başladı.

NBA takımlarından Miami Heat’in yıldız oyuncusu Jimmy Butler, Orlando’daki fanusta kendi yaptığı kahveleri satmaya başladı. Başarılı oyuncu, boyut gözetmeksizin kahve başına 20 dolar alıyor.

30 yaşındaki oyuncu latte, cappuccino, macchiato ve daha nicelerini yapabiliyor. Müşteriler hahveleri küçük, orta ve büyük boylarda satın alabiliyor.

ESPN’de yayınlanan bir program için Rachel Nichols’un sorularını yanıtlayan Butler kahveyle ilgili gelen soruya, “Burada hiçbir yerde kahve bulamıyorsunuz. Bu yüzden kahvleri 30 dolara da satabilirim. Buradaki kişiler bunu ödeyebilir” diyerek esprili bir yorumda bulundu.

Sat down with @JimmyButler, who says the Heat can win the title *this* year, “and I don’t give a damn what anybody says about that.” We also talked about his recent dust-ups with TJ Warren and Chris Paul…Jimmy: “I don’t need friends here in the bubble.” pic.twitter.com/tCgTFap0iq

— Rachel Nichols (@Rachel__Nichols) August 14, 2020

About bahishaber24

Check Also

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi FOX Tel Aviv, Frutti Extra Bursaspor´dan Chris Jones´u transfer ettiğini …

Translate »