İbrahim Halil Çömlekçi son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası 49 yaşında hayata gözlerini yuman Milli antrenör İbrahim Halil Çömlekçi, toprağa verildi.

Mersin’de, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Türkiye Atletizm Milli Takımı antrenörlerinden İbrahim Halil Çömlekçi (49), son yolculuğuna uğurlandı.

Çömlekçi için merkez Yenişehir ilçesindeki Bakırcılar Halilurrahman Camii’nde düzenlenen törene ailesi, antrenör arkadaşları ve sporcular katıldı. Çömlekçinin naaşı, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Afetevler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çömlekçi’nin vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayınladı. Bakanlığın resmi web sitesindeki mesajda, “Türk sporuna yıllarca başarıyla hizmet etmiş kıymetli antrenörlerimizden İbrahim Halil Çömlekçinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Atletizme verdiği hizmetleri ve yetiştirdiği sporcularla her zaman hatırlanacak olan merhum İbrahim Halil Çömlekçiye Allahtan rahmet; ailesi, sevenleri ve atletizm camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadeleri yer aldı.

İLGİLİ HABER Çek lokomotifi: Emil Zatopek Çek lokomotifi: Emil Zatopek

About bahishaber24

Check Also

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferleri için düzenlenen imza …

Translate »