Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Volkan Döne ile sözleşme yeniledi

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, Halkbank formasıyla üçüncü sezonunu yaşayacak 24 yaşındaki voleybolcu ile bir yıllık daha anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Volkan Döne, Halkbank ailesinin bir üyesi olarak kalacağından mutluluk duyduğunu, başarılı bir sezon geçirmek için çalışacağını ve saha dışında da elinden gelen katkıyı yapacağını belirtti.

Halkbank’ın hedeflere ulaşmak için her zaman müthiş bir mücadele sergilediğini dile getiren Döne, “Koşullar elverdiği ölçüde seyircili salonlarda, fair play çerçevesinde, sağlıklı bir sezon dilerim. Herkese hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ Röportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda. Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız! GÖNDER Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

About bahishaber24

Check Also

Erkek voleybolunda Fransa finalde

Erkek voleybolunda Fransa finalde

AA Fransa, Ariake Arena’daki yarı final mücadelesinde Arjantin ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup …

Translate »