Fenerbahçe’de neden ‘tık’ yok

Bugün 19 Temmuz. Ligin başlayacağı tarih olan 13 Ağustos’a 26 gün kaldı. Fenerbahçe’de ‘tık’ yok. Kimse “Caulker ve Serdar Dursun geldi ya” demesin. Hepimiz, herkes, her Fenerbahçe taraftarı biliyor ki Fenerbahçe’nin epey bir göndermesi gereken oyuncu; yanı sıra 1. santrafor, net golcü kanat forvet, sağ bek ve hatta bana göre hala 1 baba stoper transfer etmesi lazım. Peki neden yaprak kımıldamıyor?

Diyelim ki Vitor’a yakında “Takım yeterli” açıklaması yaptırıldı. O halde bile birinci santrafor şart oğlu şart. E peki neden alınamıyor?

Çünkü F.Bahçe’nin önce ‘çıkış’ yapması lazım.

4. senenin sonunda hala elde kalan Comolli ve avanelerinin kazıkları, Zajc duruyor, Zanka duruyor, Barış Alıcı duruyor. Cocu iteklemesi, ne uzar ne kısalır Ferdi duruyor.

Ersun Yanal’ın 2 kazığından sonuncusu Nabil Dirar duruyor. Emre Belözoğlu’nun ‘kankacılık kontenjanı’ndan alınan Sinan Gümüş duruyor. Sırf Emre Belözoğlu kırılmasın, şevki kaçmasın diye Ali Koç’un sakat olduğunu bilerek alınmasına izin verdiği Perotti duruyor.

Yine Belözoğlu’nun ayak tenisi arkadaşının tavsiyesiyle aldığı Lemos duruyor. Osayi Samuel duruyor. Erol Bulut’un ısrarla istediği Tisserand duruyor. 50 kere kiralanan, kiralandığı hiç bir takım tarafından istenmeyen Oğuz Kaan Güçtekin duruyor. Mirsad’ın getirdiği Allahyar satılacak dendi hala ses yok.. Hatta gelirken ben de dahil herkesin ‘iyi transfer’ dediği Cola’cı Samatta bile duruyor.

Bu kadar ‘duran’ varken ‘gelen’in olması da zor. Lakin yöneticilik biraz da iş bilirlik. Ali Koç bir an evvel; Rogon’u falan devreye sokup bu ‘duran varlıklar’ı aktife çevirmeli. Doğrudan Ali Koç’a sesleniyorum çünkü bu sene kendisi futbol şube sorumluluğunu bizzat kendisi üstlendi. İnşallah bu isimler bir şekilde elden çıkarılır da beklenen santrafor (ki şampiyonluğun en önemli unsuru) alınabilir. Umarım son 3 senede olduğu gibi geç kalınmaz.

About bahishaber24

Check Also

Erkek voleybolunda Fransa finalde

Erkek voleybolunda Fransa finalde

AA Fransa, Ariake Arena’daki yarı final mücadelesinde Arjantin ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup …

Translate »