Djokovic yasak dinlemedi!

Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic, İspanya’daki sokağa çıkma kısıtlamalarını hiçe sayarak tenis kortunda antrenman yaptı.

Dünyayı saran corona virüsü salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İspanya’da sokağa çıkma kısıtlamaları, dünya 1 numarası tenisçi Novak Djokovic’i durduramadı. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Novak Djokovic, corona virüsüne rağmen tenisten uzak kalamadığını gösterdi.

Kim olduğu anlaşılmayan bir kişiyle antrenman yapan Novak Djokovic, yaşadığı şehir olan Marbella’da bulunan bir tenis kortunda çalışmalara başladı. Böylece İspanya’da spor tesislerinin kapalı olması gerekirken Novak Djokovic’in bu yasağı deldiği ortaya çıktı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Que bueno esto punto.. Te gusta correr Carlos? Estoy muy feliz con tu movimiento so happy to play on clay .. well, just for a bit with my phone in the hands. I don’t recommend this to anyone 18- years old

Novak Djokovic (@djokernole)’in paylaştığı bir gönderi (4 May, 2020, 6:52öö PDT)

About bahishaber24

Check Also

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Mustafa Cengiz: Galatasaray bu ülkeye voleybolu getirdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın yeni transferleri için düzenlenen imza …

Translate »