Beşiktaş’tan Alperen ve Şehmus için Fenerbahçe iddialarına yalanlama

Beşiktaş Basketbol’da oyuncularla ilgili ortaya çıkan transfer iddiaları için açıklama yayımlandı.

Beşiktaş, son dönemde çıkan “Alperen Şengün, Şehmus Hazer ve Sadık Emir Kabaca’nın transferi için Fenerbahçe‘yle görüşülüyor” haberlerini resmi sitesinden yaptığı bir açıklamayla yalanladı. Siyah beyazlılardan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

“Kulübümüzün gençleştirme ve öze dönüş vizyonu doğrultusunda sezon başında Erkek Basketbol Takımımızın kadrosuna dahil edilen bazı basketbolcularımızın, ING Basketbol Süper Ligi’nde yer alan güzide bir rakibimize transferleri hususunda anlaşmaya varıldığı iddiasıyla bazı internet sitelerinde yer alan haberler ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar tamamen asılsızdır.

Kadromuzda bulunan basketbolcularımız için güzide rakibimiz de dahil hiçbir kulüp ile transfer görüşmesi yapılmamıştır.

Erkek Basketbol Takımımız, yarın oynayacağı çok önemli müsabakaya odaklanmış durumdayken, her geçen gün yükselen performanslarıyla lige damga vurmayı başarmış sporcularımızla ilgili yayınlanan masa başında kurgulanmış haberleri kötü niyetli bulduğumuzu belirtir, taraftarlarımızdan bu tarz asılsız haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,”

About bahishaber24

Check Also

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Chris Jones, Maccabi’ye transfer oldu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Maccabi FOX Tel Aviv, Frutti Extra Bursaspor´dan Chris Jones´u transfer ettiğini …

Translate »