Belhanda ve Feghouli’nin ne yaptıkları ortaya çıktı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takımda sadece 2 futbolcunun indirimi kabul etmediğini söylemiş ve bu isimler için, “Neler yaptıklarını anlatacağım.” demişti.

Bu isimlerin ise Feghouli ve Belhanda olduğu ortaya çıkmıştı. Bu ikilinin Cengiz’i çıldırtan hamlelerinin ne olduğu bilgisine ise ulaşıldı. Şimdiye kadar Galatasaray’dan 21 milyon Euro alan ikili, yapılan kesintiye tahammül edemedi.

OCAK AYINA KADAR SÜRE VERDİLER
Feghouli’den 300 bin Euro, Belhanda’dan ise sadece 200 bin Euro kesinti yapıldı. Ancak bunu kabul etmeyen oyuncular FIFA’ya gitme kararı aldılar. Olay bununla da sınırlı kalmadı. Galatasaray’a 2021 yılının ocak ayına kadar süre veren Kuzey Afrikalı iki oyuncu fesih haklarını da talep ettiler.

Üstelik kesilen ücretin ödenmemesi durumunda fesih hakkını haklarını isteyen Feghouli ve Belhanda, kalan ücretlerinin ödenmesi şartını da ilave ettiler.

BAŞKAN CENGİZ’İN SABRI KALMADI
Yaşananların üzerine başkan Mustafa Cengiz’in iki futbolcuya çok ciddi tavır aldığı ifade ediliyor. Durumun takıma nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

About bahishaber24

Check Also

Ajdin Hasic: "Kendime güveniyorum"

Ajdin Hasic: “Kendime güveniyorum”

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Ümraniyespor’a kiralık olarak gönderdiği Ajdin Hasic idmanlardaki başarılı performans ile Teknik …

Translate »